TINCTURA SANZIENE 50ML

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: DACIA PLANT

Cod produs: 10014812


Disponibilitate: Stoc indisponibil !

10.20 buc

Total: 10.20 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii

TINCTURA DE SÂNZIENE-GALBENE este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Galium verum, acestea fiind utilizate în medicina tradiţională ca adjuvant pentru normalizarea activităţii glandei tiroide.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Actiuni
INTERN:
reglatoare a activităţii tiroidei, sedativă uşoară, antispastică, diuretică, depurativă, antiseptică urinară, antireumatică, laxativă, afrodisiacă.

EXTERN:
antiseptică şi cicatrizantă.

Indicatii
INTERN:
se utilizează ca adjuvant în: hiper şi hipotiroidie, noduli tiroidieni, paralizia corzilor vocale, laringite, tumori de laringe, tiroidă, paratiroidă, nevroze, isterie, afecţiuni ale aparatului urinar (cistite, pielonefrite, litiază urinară), gută, hidropizie, reumatism, impotenţă.

EXTERN:
se utilizează ca adjuvant în: eczeme şi psoriazis.

Contraindicatii
Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
Alergie la sânziene, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Precautii
Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

ADMINISTRARE

INTERN:
Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

EXTERN:
-în eczeme se fac spălături cu soluţia diluată, obţinută prin adăugarea unei linguriţe de tinctură la 100ml de apă (jumătate de pahar);
-în psoriazis se aplică sub formă de comprese, cu soluţia diluată obţinută după modul prezentat anterior. Ulterior se poate aplica local o cremă cu extract de tatăneasă.

 


Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*